Primevest Capital Partners Nederland B.V.


Belegger

Maliebaan 27
3581 CC Utrecht
Nederland

+31 30 740 0057

www.primevestcp.com

info@primevestcp.com

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment boutique, die zich toelegt op innovatieve strategieën om te investeren in de toekomst van geselecteerde steden. Wij richten ons er op deze steden meer toekomstbestendig te maken door te investeren in betere connectiviteit, duurzame huisvesting, en goede mobiliteit. Met onze investeringen in de aanleg van hoogwaardige glasvezelverbindingen en andere communicatie-infrastructuur, moderne en betaalbare woningen, en parkeergarages dragen wij bij aan de vitaliteit en de leefbaarheid van deze steden, zeker nu in de toekomst meer en meer mensen in onze steden leven, wonen, werken en recreëren.

Middels deze beleggingsproducten willen wij het voor elk individu mogelijk maken om te kunnen voorzien in een duurzame, financiële toekomst, hetzij rechtstreeks, hetzij via een collectieve regeling. Primevest biedt toekomstgerichte beleggingsproducten die zorgen voor een duurzaam en stabiel inkomensrendement en kapitaalgroei.

Vanuit onze kantoren in Berlijn, Eindhoven en Utrecht beheert een team van 70 professionals 2,8 miljard euro aan beleggingen verdeeld over sectorgerichte fondsen, individuele institutio[1]nele mandaten en een aantal fondsen gericht op particuliere beleggers en family offices als gevolg van de acquisitie van Holland Immo Group. Primevest Capital Partners Holding B.V. bestaat uit Primevest Capital Partners Nederland B.V., Primevest Capital Partners Deutschland GmbH en Holland Immo Group B.V. De directie van Primevest Holding bestaat uit Peter Helfrich, Gaston Hupkens en Bart Pierik.

Laatste nieuws

GPEP koopt Duitse portefeuille van Holland Immo Group

Holland Immo Group heeft de vastgoedportefeuille van Winkelfonds Duitsland 14 en Winkelfonds Duitsland 15 aan de Duitse investmentmanager GPEP verkocht.

Lees meer

MIPIM – Primevest streeft naar € 1,6 mrd aan nieuwe acquisities

Primevest Capital Partners gaat een fondsenwervingstraject in met twee investeringsvehikels die in totaal € 1,6 mrd aan nieuwe acquisities moeten verwerven.

Lees meer

Trio slaat slag met 3.819 parkeerplaatsen van BKS Parking

Het aloude Scheveningse parkeerbedrijf BKS Parking stopt ermee. De parkeerplaatsen in de badplaats en Vlaardingen gaan over naar de beleggers Crossroads, Holland Immo Group en exploitant APCOA.

Lees meer

Overname van grote parkeergarage-portefeuille

Eind 2021 hebben Crossroads Real Estate (Crossroads), Holland Immo Group (HIG) en Apcoa Parking hun handtekening gezet onder de koopovereenkomst van het vastgoed en de exploitatie van de parkeergarages in Scheveningen en Vlaardingen.

Lees meer

Nieuwe Head of Capital Formation voor Primevest

Primevest Capital Partners heeft Frank Noé aangesteld als Head of Capital Formation.

Lees meer

Helfrich koestert met Primevest zowel institutioneel als particulier

Na de Patrizia-miljarden kiest Peter Helfrich voor nichespeler Primevest Capital Partners. Met de overname van Holland Immo Group slaat hij een brug naar een semi-institutioneel fonds.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 11, 26 november 2021

Lees meer

Primevest koopt residentieel project in Denemarken

Primevest Capital Partners heeft namens een groep Duitse pensioenfondsen voor € 17 mlen een residentieel project gekocht in Roskilde (Denemarken).

Lees meer

Primevest neemt Holland Immo Group over

Primevest Capital Partners neemt de Holland Immo Group met een beheerd vermogen van € 0,9 mrd over. 

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Pierik, B.T.J. (Bart)
Head of Parking & Infrastructure
Ham, L. (Lisette) van der
Head of Marketing and Corporate communications

Helfrich, P. (Peter)
Managing Partner
Hupkens, G. (Gaston)
Head of Operations / Partner

Dongen, B. (Bas) van
Head of Communication Infrastructure
Magielse, B. (Bas)
Fund Manager Parking

Roosen, R. (Ruud)
Fund Director Parking
Steinbusch, O. (Olaf)
Senior Acquisition Manager Residential