Wat is PropertyNL Who's Who.

PropertyNL Who’s Who is de meest complete database van en voor vastgoedprofessionals in Nederland. Deze database brengt de onroerendgoedmarkt glashelder in beeld. Wie zit waar? Wie doet wat? Hoe kunnen vakgenoten of prospects met u in contact komen? Met de Who’s Who brengen we alle spelers in kaart die van belang zijn in de vastgoedwereld.


Online

U bent direct op de homepage van PropertyNL en Who's Who te vinden voor duizenden vastgoedprofessionals.

Who's Who zoekmachinePrint

Eén keer per jaar wordt er een handzaam boekwerk van de PropertyNL Who’s Who gemaakt, dat wij verspreiden onder al onze abonnees en iedereen met een Premium Listing.Premium Listing

Met een Premium Listing creëert u een speciale positie binnen deze toonaangevende database. In ons overzicht springt u eruit. U onderscheidt zich met foto en uitgebreide informatie en u bent makkelijk te vinden. Op deze manier komt u het best onder de aandacht van vastgoedprofessionals in Nederland. Daarnaast wordt u ook vermeld in het PropertyNL Gebouwpaspoort.Kosten Premium Listing

€ 239,- (ex BTW) per Premium Listing per persoon.

Wat krijgt u hiervoor?

 • Een extra opvallende listing, met weergave van foto, cv-tekst, iconen van vastgoedorganisaties en bezochte evenementen en post- en bezoekadres.
 • U bent een heel jaar lang online te vinden
 • U krijgt een vermelding in het boek
 • U krijgt een exemplaar van het handige boekwerk.Meer dan 1 uitgebreide vermelding?

Het is relatief voordelig om meer dan één persoon aan te melden voor de PropertyNL Whos´s Who. U krijgt korting bij meerdere uitgebreide vermeldingen:

5-9 aanmeldingen € 215,10 per stuk (10% korting)
10-19 aanmeldingen € 191,20 per stuk (20% korting)
20 en meer aanmeldingen € 167,30 per stuk (30% korting)


Basis Listing

Behalve de uitgebreide vermelding bieden wij ook een Basis Listing aan. Dit is een beperkte opname van uw gegevens, waardoor u vindbaar bent voor branchegenoten en potentiele klanten. Deze vermelding is zonder uw foto, zonder aanduiding van uw kwaliteiten en met slechts beperkte gegevens van uw onderneming.Kosten Basis Listing

€ 99,- (ex BTW) per Basis Listing per persoon
Wat krijgt u hiervoor?

 • U bent een heel jaar lang online te vinden
 • U krijgt een vermelding in het boekWat is de Who's Who EU?

De Who's Who EU is bestemd voor de Europese markt en is onderdeel van zusteronderneming PropertyEU. Kenmerken van de Who's Who EU zijn:

 • Duizenden vastgoedprofessionals
 • Vinden en gevonden worden in heel Europa
 • Zoekmachines op de websites van Who's Who EU en PropertyEU, met duizenden pageviews per dag.Kosten

 • Basis Listing € 95,-
 • Premium Listing € 195,-
(Kosten zijn hetzelfde als voor de Who's Who NL)
Meer informatie vindt u op de Who's Who EU website.


Duizenden vastgoedprofessionals makkelijk te vinden

De Who's Who bestaat uit duizenden vastgoedprofessionals, overzichtelijk in beeld gebracht in een eenvoudig te gebruiken zoekmachine en in een handzaam naslagwerk. De personen zijn op verschillende criterea te vinden, zoals achternaam, bedrijfsnaam, branche, vestigingsplaats, lidmaadschappen en bezochte evenementen.


Wie staan er in de Who´s Who?

De database is een compleet overzicht van vastgoedprofessionals, zoals vastgoedadviseurs, projectontwikkelaars, bouwondernemers, gemeentefunctionarissen, rijksoverheidsfunctionarissen, vastgoedaccountants, vastgoedjuristen, adviseurs bouw en organisatie, bestuurders van nationale en internationale vastgoedfondsen, vastgoedfinanciers, bestuurders van maatschapaanbieders, vastgoedbeleggers, directeuren vastgoed internationale retailketens, directeuren vastgoed van Nederlandse eindgebruikers etc.


Groot bereik

Elke vastgoedprofessional die de homepage van de PropertyNL of de Who's Who website bezoekt, heeft gratis toegang tot de Who's Who zoekmachine. Daarnaast wordt het Who's Who boek naar alle PropertyNL abonnees en personen met een Premium Listing gestuurd. Het boek is tevens te koop voor € 95,- (ex BTW).


Wilt u ook een listing in de Who's Who NL of Who's Who EU?

Maak dan hier een nieuwe aanmelding, of log in met een bestaand account.