Wat is de Who's Who?

De Who's Who is de meest complete database vastgoedprofessionals, overzichtelijk in beeld gebracht in een eenvoudig te gebruiken zoekmachine en in een handzaam naslagwerk.

Deze database brengt de onroerendgoedmarkt glashelder in beeld. Wie zit waar? Wie doet wat? Hoe kunnen vakgenoten of prospects met u in contact komen? Met de Who’s Who brengen we alle spelers in kaart die van belang zijn in de vastgoedwereld.


Wie staan in de Who’s Who?

De database is een compleet overzicht van vastgoedprofessionals, zoals vastgoedadviseurs, projectontwikkelaars, bouwondernemers, gemeentefunctionarissen, rijksoverheidsfunctionarissen, vastgoedaccountants, vastgoedjuristen, adviseurs bouw en organisatie, bestuurders van nationale en internationale vastgoedfondsen, vastgoedfinanciers, bestuurders van maatschapaanbieders, vastgoedbeleggers, directeuren vastgoed internationale retailketens, directeuren vastgoed van Nederlandse eindgebruikers etc.

Direct aanmelden Who’s Who 2024

Klik voor een nieuwe aanmelding, of log in met een bestaand account om uw huidige profiel up te daten. Klik na het inloggen rechts bovenin op uw naam en vervolgens op Who’s Who persoonsgegevens.Online

Een professioneel profiel direct vindbaar voor duizenden vastgoedprofessionals vanaf de homepage van PropertyNL en Who’s Who. Zoekresultaten kunnen verfijnd worden op categorieën zoals branche, functie en plaats. Bekijk de Who’s Who zoekmachine.


Er kan gekozen worden uit drie soorten profielen, namelijk:

  • Premium profiel
  • Basis profiel
  • Bedrijfsprofiel

Het platform van de Who's Who heeft een online bereik van circa 30.000 vastgoedprofessionals per jaar.

Print

Eén keer per jaar wordt er een handzaam boekwerk van de PropertyNL Who’s Who gemaakt, het boek t.w.v. € 99,- verspreiden onder al onze abonnees en iedereen met een profiel.


Premium profiel

Met een Premium profiel creëert u een speciale positie binnen deze toonaangevende database. In ons overzicht bent u extra opvallend en kunt u zich onderscheiden door een foto, Curriculum Vitae en uitgebreide informatie toe te voegen.

De kosten voor een premium profiel bedragen €249,- (ex BTW) per persoon. U krijgt hiervoor:

  • Een extra opvallend profiel, met weergave van een foto, cv-tekst, iconen van vastgoedorganisaties en bezochte evenementen en post- en bezoekadres.
  • U bent een heel jaar lang online te vinden
  • U krijgt een vermelding in het boek
  • U krijgt een exemplaar van het handige boekwerk t.w.v. €99,-

Basis Listing

Behalve de uitgebreide vermelding bieden wij ook een Basis profiel aan. Dit is een beperkte opname van uw gegevens, waardoor u vindbaar bent voor branchegenoten en potentiële klanten. Deze vermelding is zonder uw foto, zonder aanduiding van uw kwaliteiten en met slechts beperkte gegevens van uw onderneming.Kosten Basis Listing

€ 99,- (ex BTW) per Basis Listing per persoon
Wat krijgt u hiervoor?

  • U bent een heel jaar lang online te vinden
  • U krijgt een vermelding in het boek


Bedrijfsprofiel

Ook bedrijven kunnen zich profileren in de Who’s Who. Met een bedrijfsprofiel verzekert u zich van een opvallende pagina voorin het boekwerk. Dit is de meest uitgebreide opname van uw gegevens, waarmee u als eerste vindbaar bent voor branchegenoten en potentiële klanten. Deze vermelding is inclusief contactgegevens, bedrijfsomschrijving, bedrijfslogo’s en maar liefst 8 premium profielen t.w.v. €249,- per stuk.De kosten voor een bedrijfsprofiel bedragen €2500,- (ex BTW).


Meer dan 1 uitgebreide vermelding?

Het is relatief voordelig om meer dan één persoon aan te melden voor de PropertyNL Whos´s Who. U krijgt korting (op aanvraag) bij het afnemen van meerdere profielen: