REBO Groep BV


Makelaar/taxateur

Priesnitzlaan 1
6957 DD Laag-Soeren
Nederland

+31 313 745 072

Postbus 37
6950 AA Dieren
Nederland

www.rebogroep.nl

info@rebogroep.nl

Bedrijfsomschrijving geschreven door REBO Groep

REBO Groep B.V. met haar hoofdkantoor in Laag Soeren/Dieren ontstond in 1974. Het bedrijf groeide door de jaren heen uit, onder het bestuur van Henk Sloot, tot een totaal aanbieder voor vastgoed diensten. REBO is een onafhankelijk familiebedrijf waarbij de aandelen zijn verdeeld binnen de familie Sloot. 
VVE Management, Vastgoed Management, Woningverhuur, Bedrijfsmakelaardij, Valuation & Research, Woningmakelaardij en Uitpondmakelaardij heeft REBO Groep in huis en ondergebracht in specialistische ondernemingen.
Het doel van de onderneming is het aanbieden van het totale pakket aan vastgoed diensten voor de particuliere en zakelijke markt. REBO is actief op de Nederlandse vastgoed markt alwaar haar negen vestigingen gelegen zijn (Amersfoort/Amsterdam/Arnhem/Deventer/Dieren/Doetinchem/Laag Soeren/Utrecht/Zwolle). REBO is actief in de markten retail, kantoren en woningen. REBO biedt haar relaties, die zij als partners ziet, een totaaldienstenpakket op het gebied van vastgoed.

Laatste nieuws

Hoornstra verkoopt 32 appartementen in Zeewolde aan Credit Linked Beheer

Hoornstra Bouw heeft 32 nieuwbouwappartementen in Zeewolde verkocht aan woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer.

Lees meer

Vastgoedbelegger Altera koopt 114 huurwoningen in Amersfoort

Altera voegt 114 middeldure huurwoningen toe aan haar woningportefeuille. De woningen maken deel uit van wooncomplex Cadenza in Amersfoort. De woningportefeuille groeit daarmee naar ruim 4.900 woningen en een belegd vermogen van ruim € 1,6 miljard.

Lees meer

BTB koopt leisure ontwikkeling in Deventer

Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft een koopovereenkomst getekend met BTB Real Estate voor een leisure-belegging aan het Piet van Donkplein in Deventer.

Lees meer

Syntrus Achmea vereenvoudigt dagelijks onderhoud woningen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance gaat het huurders veel gemakkelijker maken om reparatieverzoeken te melden en in te plannen. De verzoeken worden ook sneller uitgevoerd, met een lagere CO2-uitstoot.

Lees meer

Gemeente Doetinchem verkoopt 38 appartementen in centrum Doetinchem

De gemeente Doetinchem heeft een woon-/zorgcomplex van 38 appartementen en 56 parkeerplaatsen verkocht in het project Iseldoks Doetinchem.

Lees meer

Pascal Elshof en Willemijn Brand in bestuur VGM NL

Pascal Elshof en Willemijn Brand zijn toegetreden tot het VGM NL-bestuur.

Lees meer

Vier nieuwe namen BOG-afdeling Rebo

Per 1 maart 2020 wordt het BOG-team van Rebo Bedrijfsmakelaars uitgebreid met Geert Harm van der Maat, Mattijs Grondman, Rosa Baake en Daniëlle Dasselaar.

Lees meer

Subway opent nieuwe vestiging in Oosterhout

Subway opent nieuwe vestiging in Oosterhout.

 

Lees meer

KIK huurt winkel aan Broederenplein Deventer

Textieldiscounter KIK opent binnenkort zijn deuren aan het Broederenplein 4 in het centrum van Deventer.

Lees meer

NSI verkoopt kantoor in Arnhem

NSI heeft een kantoorgebouw op de Gelderse Poort in Arnhem-Zuid verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer

Roy Alofs managing partner Rebo Groep

Roy Alofs, directeur van Rebo bedrijfsmakelaars, is met ingang van deze maand managing partner binnen Rebo Groep. De uitbreiding van het aantal managing partners is onderdeel van de groeistrategie.

Lees meer

Rebo Groep neemt PH Kuijper over

Vastgoedbedrijf Rebo Groep wil groeien en zijn vleugels uitslaan richting de Randstad. Met de overname van de activiteiten van PH Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement in Amsterdam wordt die ambitie verder ingevuld.

Lees meer

Rebo Groep stoot verzekeringsportefeuille af

Rebo Groep heeft haar verzekeringsportefeuille verkocht aan Mandaat & Partners. Daarmee gaat de Rebo Groep zich volledig concentreren op de vastgoedactiviteiten.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie


Elshof, P.F.J. (Pascal)
Financieel Directeur / Managing Partner
Sloot, B. (Bregje)
Managing Partner