REBO Groep BV


Makelaar/taxateur

Priesnitzlaan 1
6957 DD Laag-Soeren
Nederland

+31 313 745 072

Postbus 37
6950 AA Dieren
Nederland

www.rebogroep.nl

info@rebogroep.nl

Bedrijfsomschrijving geschreven door REBO Groep

REBO Groep B.V. met haar hoofdkantoor in Laag Soeren/Dieren ontstond in 1974. Het bedrijf groeide door de jaren heen uit, onder het bestuur van Henk Sloot, tot een totaal aanbieder voor vastgoed diensten. REBO is een onafhankelijk familiebedrijf waarbij de aandelen zijn verdeeld binnen de familie Sloot. 
VVE Management, Vastgoed Management, Woningverhuur, Bedrijfsmakelaardij, Valuation & Research, Woningmakelaardij en Uitpondmakelaardij heeft REBO Groep in huis en ondergebracht in specialistische ondernemingen.
Het doel van de onderneming is het aanbieden van het totale pakket aan vastgoed diensten voor de particuliere en zakelijke markt. REBO is actief op de Nederlandse vastgoed markt alwaar haar negen vestigingen gelegen zijn (Amersfoort/Amsterdam/Arnhem/Deventer/Dieren/Doetinchem/Laag Soeren/Utrecht/Zwolle). REBO is actief in de markten retail, kantoren en woningen. REBO biedt haar relaties, die zij als partners ziet, een totaaldienstenpakket op het gebied van vastgoed.

Laatste nieuws

Roy Alofs managing partner Rebo Groep

Roy Alofs, directeur van Rebo bedrijfsmakelaars, is met ingang van deze maand managing partner binnen Rebo Groep. De uitbreiding van het aantal managing partners is onderdeel van de groeistrategie.

Lees meer

Rebo Groep neemt PH Kuijper over

Vastgoedbedrijf Rebo Groep wil groeien en zijn vleugels uitslaan richting de Randstad. Met de overname van de activiteiten van PH Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement in Amsterdam wordt die ambitie verder ingevuld.

Lees meer

Rebo Groep stoot verzekeringsportefeuille af

Rebo Groep heeft haar verzekeringsportefeuille verkocht aan Mandaat & Partners. Daarmee gaat de Rebo Groep zich volledig concentreren op de vastgoedactiviteiten.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie


Elshof, P.F.J. (Pascal)
Financieel Directeur / Managing Partner
Sloot, B. (Bregje)
Managing Partner