Syntrus Achmea Real Estate & Finance


Vastgoedvermogensbeheerder

Gatwickstraat 1
1043 GK Amsterdam
Nederland

+31 20 606 5600

Postbus 59347
1040 KH Amsterdam
Nederland

www.syntrus.nl

Bedrijfsomschrijving geschreven door Syntrus Achmea Real Estate & Finance 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met een breed scala aan instrumenten geeft Syntrus Achmea Real Estate & Finance invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de institutionele beleggers waarvan zij het vermogen beheert. Een lange levensduur, een hoge klanttevredenheid en een goede waardeontwikkeling vormen de pijlers van ons beleid in verantwoord beleggen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheren we 22,3 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Circa 9,3 miljard van dit vermogen is belegd in Vastgoed.

 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance staat voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie. Wij zijn de marktleider in woningbeleggingen en hypotheekbeleggingen en bieden daarnaast de mogelijkheid om te beleggen in winkels, zorgvastgoed, internationaal vastgoed en kantoorbeleggingen. Wij onderscheiden ons full service aanbod en onze uitgebreide ervaring in het beheer van hypotheek-en vastgoedbeleggingen in verschillende fondsstructuren en separate accounts oplossingen voor institutionele beleggers.

Laatste nieuws

Nieuwe huurders in Bolduc in ’s-Hertogenbosch

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens een van zijn institutionele klanten drie langjarige huurovereenkomsten gesloten voor Bolduc in ’s-Hertogenbosch.

Lees meer

Syntrus Achmea koopt 163 appartementen in Amsterdam

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens twee Nederlandse pensioenfondsen, waaronder BPL Pensioen, 163 middenhuur appartementen gekocht in Amsterdam-Noord.

Lees meer

Nieuwe functies bij Syntrus Achmea om samenwerking te intensivering

Anjelica Cicilia en Ron Heilig hebben bij Syntrus Achmea functies gekregen die moeten bijdragen aan een intensievere samenwerking met gemeenten, corporaties en marktpartijen.

Lees meer

Syntrus Achmea en Trebbe Klok realiseren 86 ouderenwoningen in Apeldoorn

Syntrus Achmea Real Estate & Finance zet samen met Trebbe Klok een nieuwe stap in duurzaam vastgoed. In Apeldoorn worden 86 gasloze appartementen gerealiseerd zonder warmtepomp volgens het concept van ‘Passief Bouwen’.

Lees meer

Syntrus Achmea ontvangt voor € 2,5 mrd aan nieuwe mandaten

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft vorig jaar voor € 2,5 mrd aan nieuwe mandaten ontvangen van institutionele beleggers: € 1,4 mrd  in hypotheken en € 1,1 mrd in vastgoed. Daarmee stijgt het beheerd vermogen dit jaar naar verwachting tot ruim € 23 mrd.

Lees meer

Syntrus Achmea koopt 230 woningen in Utrecht voor pensioenfonds PME en zorgvastgoedfonds Achmea

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor zijn institutionele klanten in totaal 230 huurwoningen gekocht op de voormalige NPD-locatie in de Utrechtse wijk Overvecht. Verkoper is ontwikkelaar AM. 

Lees meer

Syntrus Achmea koopt 24 woningen in Park Centraal Tilburg

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft in de nieuwe Tilburgse wijk Park Centraal nog eens 24 energieneutrale eengezinswoningen gekocht voor het Achmea Dutch Residential Fund (ADRF).

Lees meer

BPD levert binnenkort nieuwbouwproject Het Stempel op

BPD zal het project Het Stempel in Veenendaal 20 februari officieel opgeleverd. De tweede fase bestaat uit 48 koopappartementen en 40 huurappartementen. De eerste fase met 41 huurwoningen was al eerder opgeleverd.

Lees meer

Syntrus Achmea verwerft 40 woningen van Timpaan voor Pensioenfonds Slagersbedrijf

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf 40 zeer energiezuinige appartementen gekocht in Het Gemaalhuis in Hoofddorp.

Lees meer

Syntrus Achmea koopt woningen Soesterberg

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor Pensioenfonds van de Metalektro (PME) 146 woningen verworven in Soesterberg. 

Lees meer