Syntrus Achmea Real Estate & Finance


Makelaar/taxateur

Gatwickstraat 1
1043 GK Amsterdam
Nederland

+31 20 606 5600

Postbus 59347
1040 KH Amsterdam
Nederland

www.syntrus.nl

Bedrijfsomschrijving geschreven door Syntrus Achmea Real Estate & Finance 

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Met een breed scala aan instrumenten geeft Syntrus Achmea Real Estate & Finance invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de institutionele beleggers waarvan zij het vermogen beheert. Een lange levensduur, een hoge klanttevredenheid en een goede waardeontwikkeling vormen de pijlers van ons beleid in verantwoord beleggen. Syntrus Achmea Real Estate & Finance financiert, ontwikkelt en investeert in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers. In totaal beheren we 22,3 miljard euro voor meer dan 60 klanten. Circa 9,3 miljard van dit vermogen is belegd in Vastgoed.

 

Syntrus Achmea Real Estate & Finance staat voor verantwoorde rendementen, duurzaamheid, kwaliteitsvastgoed en transparantie. Wij zijn de marktleider in woningbeleggingen en hypotheekbeleggingen en bieden daarnaast de mogelijkheid om te beleggen in winkels, zorgvastgoed, internationaal vastgoed en kantoorbeleggingen. Wij onderscheiden ons full service aanbod en onze uitgebreide ervaring in het beheer van hypotheek-en vastgoedbeleggingen in verschillende fondsstructuren en separate accounts oplossingen voor institutionele beleggers.

Laatste nieuws

Syntrus Achmea ontvangt voor € 2,5 mrd aan nieuwe mandaten

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft vorig jaar voor € 2,5 mrd aan nieuwe mandaten ontvangen van institutionele beleggers: € 1,4 mrd  in hypotheken en € 1,1 mrd in vastgoed. Daarmee stijgt het beheerd vermogen dit jaar naar verwachting tot ruim € 23 mrd.

Lees meer

Syntrus Achmea koopt 24 woningen in Park Centraal Tilburg

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft in de nieuwe Tilburgse wijk Park Centraal nog eens 24 energieneutrale eengezinswoningen gekocht voor het Achmea Dutch Residential Fund (ADRF).

Lees meer

BPD levert binnenkort nieuwbouwproject Het Stempel op

BPD zal het project Het Stempel in Veenendaal 20 februari officieel opgeleverd. De tweede fase bestaat uit 48 koopappartementen en 40 huurappartementen. De eerste fase met 41 huurwoningen was al eerder opgeleverd.

Lees meer

Syntrus Achmea verwerft 40 woningen van Timpaan voor Pensioenfonds Slagersbedrijf

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor het Pensioenfonds voor het Slagersbedrijf 40 zeer energiezuinige appartementen gekocht in Het Gemaalhuis in Hoofddorp.

Lees meer

Syntrus Achmea koopt woningen Soesterberg

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor Pensioenfonds van de Metalektro (PME) 146 woningen verworven in Soesterberg. 

Lees meer

Syntrus Achmea pakt complex De Planeet in Utrecht fors aan

Syntrus Achmea Real Estate & Finance laat het winkel- en kantoorcomplex De Planeet in het centrum van Utrecht ingrijpend verduurzamen. De renovatie begint medio 2019. De oplevering staat twee jaar later gepland.

Lees meer

Syntrus Achmea, Fame en Santé ontwikkelen 600 zorgwoningen in Utrecht en Gelderland

Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Fame Planontwikkeling en zorgorganisatie Santé Partners gaan de komende zeven jaar 600 zorgwoningen voor ouderen realiseren in de provincies Utrecht en Gelderland.

Lees meer

Buitenlands institutioneel fonds koopt voor € 115 mln twee woningportefeuilles

Een buitenlands institutioneel fonds gemanaged door Rubens Capital Partners heeft voor € 115 mln twee woningportefeuilles van Syntrus Achmea Real Estate & Finance gekocht. Het betreft een portefeuille van BPL Pensioen en een portefeuille van Pensioenfonds van de Metalektro (PME).

Lees meer

TW Residential koopt woningportefeuille van Syntrus Achmea

TW Residential heeft namens een particuliere investeerder een woningportefeuille gekocht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, dat optreedt namens een Nederlands pensioenfonds.

Lees meer

Syntrus Achmea koopt 56 woningen in Heerhugowaard

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens BPL Pensioen 56 energiezuinige appartementen gekocht in het centrum van Heerhugowaard (Noord-Holland).

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

F. (Frank) Vellinga
Director Transactiemanagement
B. (Boris) Van der Gijp
Director Commercieel Vastgoed

N.D.E. (Nicole) Maarsen
Directeur Vastgoedbeleggingen
P. (Philip) Hosman
Director Investor Relations

J.J. (Jos) Sentel
Manager Strategy & Research
E. (Edvard) Van Luijn
Directeur Ontwikkelingsbedrijf

A. (Arthur) van der Wal
Directievoorzitter
A. (Annemarie) Maarse
Director Assetmanagement Woningen