Primevest Capital Partners Nederland B.V.


Belegger

Stadsplateau 26 B
3521 AZ Utrecht
Nederland

+31 30 740 0057

www.primevestcp.com

info@primevestcp.com

Primevest Capital Partners is een pan-Europese investment boutique, die zich toelegt op innovatieve strategieën om te investeren in de toekomst van geselecteerde steden. Wij richten ons er op deze steden meer toekomstbestendig te maken door te investeren in betere connectiviteit, duurzame huisvesting, en goede mobiliteit. Met onze investeringen in de aanleg van hoogwaardige glasvezelverbindingen en andere communicatie-infrastructuur, moderne en betaalbare woningen, en parkeergarages dragen wij bij aan de vitaliteit en de leefbaarheid van deze steden, zeker nu in de toekomst meer en meer mensen in onze steden leven, wonen, werken en recreëren.

Middels deze beleggingsproducten willen wij het voor elk individu mogelijk maken om te kunnen voorzien in een duurzame, financiële toekomst, hetzij rechtstreeks, hetzij via een collectieve regeling. Primevest biedt toekomstgerichte beleggingsproducten die zorgen voor een duurzaam en stabiel inkomensrendement en kapitaalgroei.

Vanuit onze kantoren in Berlijn, Eindhoven en Utrecht beheert een team van 70 professionals 2,8 miljard euro aan beleggingen verdeeld over sectorgerichte fondsen, individuele institutio[1]nele mandaten en een aantal fondsen gericht op particuliere beleggers en family offices als gevolg van de acquisitie van Holland Immo Group. Primevest Capital Partners Holding B.V. bestaat uit Primevest Capital Partners Nederland B.V., Primevest Capital Partners Deutschland GmbH en Holland Immo Group B.V. De directie van Primevest Holding bestaat uit Peter Helfrich, Gaston Hupkens en Bart Pierik.

Laatste nieuws

Primevest belegt in huurwoningen in Sevilla voor Duits pensioenfonds

Primevest Capital Partners heeft eind 2022 het eerste project met huurwoningen in Sevilla overgenomen namens een Duits pensioenfonds.

Lees meer

Holland Immo verkoopt vijf parkeergarages aan Quantum Immobilien

Holland Immo Group heeft eind vorig jaar de verkoop van de parkeerfondsen Parking Fund Nederland I, II en V aan Quantum Immobilien afgerond.

Lees meer

Onderzoek vastgoedparticipaties: Regulering, oplopende rente en ander ongemak

Jarenlang hebben de aanbieders van vastgoedparticipaties gewerkt aan hun imagoherstel. Dat is gelukt met vette rendementen, maar hoe nu verder met regulering, oplopende rente en noodzakelijke investeringen in duurzaamheid?

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 12, 23 december 2022

Lees meer

Immo Zorgwoningfonds 7 succesvol geplaatst

Het door fondsaanbieder Holland Immo Group medio november gelanceerde IMMO Zorgwoningfonds 7 was binnen vier weken voltekend.

Lees meer

Holland Immo Group verkoopt twee parkeergarages

Holland Immo Group verkoopt parkeerfonds Parking Fund Nederland IV aan Telios Re Infrastructure for Mobility Fund.

Lees meer

Holland Immo Group verkoopt parkeerfonds

Holland Immo Group heeft op 15 december 2022 de verkoop van Parking Fund Nederland IV afgerond. Het fonds bestaat uit twee parkeergarages met in totaal 691 parkeerplaatsen. Koper is Telios RE Infrastructure for Mobility Fund.

Lees meer

Holland Immo koopt parkeergarage in Eindhoven voor € 72,5 mln

Holland Immo Group heeft parkeergarage Heuvel gekocht, de grootste openbare parkeergarage in het centrum van Eindhoven. Het Kadaster meldt een koopsom van € 72,5 mln.

Lees meer

GPEP koopt Duitse portefeuille van Holland Immo Group

Holland Immo Group heeft de vastgoedportefeuille van Winkelfonds Duitsland 14 en Winkelfonds Duitsland 15 aan de Duitse investmentmanager GPEP verkocht.

Lees meer

MIPIM – Primevest streeft naar € 1,6 mrd aan nieuwe acquisities

Primevest Capital Partners gaat een fondsenwervingstraject in met twee investeringsvehikels die in totaal € 1,6 mrd aan nieuwe acquisities moeten verwerven.

Lees meer

Trio slaat slag met 3.819 parkeerplaatsen van BKS Parking

Het aloude Scheveningse parkeerbedrijf BKS Parking stopt ermee. De parkeerplaatsen in de badplaats en Vlaardingen gaan over naar de beleggers Crossroads, Holland Immo Group en exploitant APCOA.

Lees meer