REBO Groep BV


Makelaar/taxateur

Priesnitzlaan 1
6957 DD Laag-Soeren
Nederland

+31 313 745 072

Postbus 37
6950 AA Dieren
Nederland

www.rebogroep.nl

info@rebogroep.nl

REBO Groep BV met haar hoofdkantoor in Laag-Soeren ontstond in 1974. Het onafhankelijke familiebedrijf groeide door de jaren heen uit tot een totaalaanbieder voor vastgoed diensten, waarbij duurzame relaties één van de kernwaarden is.
VVE Management, Vastgoed Management, Vastgoed communicatie en marketing, Woningverhuur, Nieuwbouwverhuur, Bedrijfsmakelaardij, Beleggingsmakelaardij, Valuation & Research, Woningmakelaardij, Project[nieuwbouw]makelaardij en Uitpondmakelaardij heeft REBO Groep in huis en ondergebracht in specialistische ondernemingen. REBO is aangesloten bij de branchevereniging NVM, NVM Business en Vastgoed Management Nederland. Verder ingeschreven in de registers bij SCVM, NWWI, TMI, NRVT en lid van NRW en NEVAP. En is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.
REBO biedt haar relaties die zij als partner ziet, een totaalpakket aan vastgoed diensten voor de particuliere markt en zakelijke markt. Onder haar klanten bevinden zich grote institutionele partijen, private partijen en particulieren. REBO is actief op de Nederlandse vastgoedmarkt met 11 vestigingen: Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Deventer, Dieren, Doetinchem, De Steck Doetinchem, Laag-Soeren, Rotterdam en Utrecht.

Laatste nieuws

Eerste grondgebonden woningen van ’t Groene Wold in Almere opgeleverd

De eerste 80 grondgebonden woningen in fase 1 van project ’t Groene Wold in Almere zijn door Vastbouw Vastgoedontwikkeling opgeleverd aan Altera Vastgoed.

Lees meer

Rebo Groep breidt uit met twee taxateurs

De afdeling Valuation & Research van Rebo Groep wordt per 1 oktober versterkt met de komst van Mark Hartwich en Onno van der Veen.

Lees meer

Tweede gebouw ’t Zand in Utrecht opgeleverd

Altera Vastgoed heeft van Vabo Ontwikkeling het tweede gebouw (Karakter) van het project ’t Zand in Utrecht opgeleverd gekregen. De huurders kregen afgelopen week hun sleutels overhandigd.

Lees meer

Eerste deel ’t Zand in Utrecht opgeleverd

Altera Vastgoed heeft van Vabo Ontwikkeling het eerste gebouw (Waterval) van project ’t Zand in Utrecht opgeleverd gekregen. De huurders kregen afgelopen week hun sleutels.

Lees meer

Bruil koopt bedrijfscomplex in Emmen

Bruil Beleggingsmaatschappij Ede heeft het bedrijfscomplex aan de Albatrosstraat 6 in Emmen gekocht van Bison Investments.

Lees meer

Mattijs Grondman partner bij Rebo

Mattijs Grondman is met ingang van 21 juni benoemd tot managing partner voor de businessunits Rebo Bedrijfsmakelaars en Rebo Valuation & Research.

Lees meer

Unifore Real Estate verkoopt terrein in Deventer aan Malcon Beheer

Unifore Real Estate heeft een retailterrein in Deventer verkocht aan Malcon Beheer.

Lees meer

Nieuwe winkels van Shoeby en Nelson in hart van Deventer

In het pand in de Korte Bischopstraat 18-20 in Deventer, waar voorheen de H&M was gevestigd, opent maart volgend jaar een geheel nieuwe winkel van Shoeby.

Lees meer

Kantoorgebouw in Deventer verkocht aan SRE Vastgoedgroep

Merin heeft het kantoorgebouw aan de Munsterstraat 2 in Deventer verkocht aan SRE Vastgoedgroep.

Lees meer

Hoornstra verkoopt 32 appartementen in Zeewolde aan Credit Linked Beheer

Hoornstra Bouw heeft 32 nieuwbouwappartementen in Zeewolde verkocht aan woningfondsbeheerder Credit Linked Beheer.

Lees meer

Roy Alofs managing partner Rebo Groep

Roy Alofs, directeur van Rebo bedrijfsmakelaars, is met ingang van deze maand managing partner binnen Rebo Groep. De uitbreiding van het aantal managing partners is onderdeel van de groeistrategie.

Lees meer

Rebo Groep neemt PH Kuijper over

Vastgoedbedrijf Rebo Groep wil groeien en zijn vleugels uitslaan richting de Randstad. Met de overname van de activiteiten van PH Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement in Amsterdam wordt die ambitie verder ingevuld.

Lees meer

Rebo Groep stoot verzekeringsportefeuille af

Rebo Groep heeft haar verzekeringsportefeuille verkocht aan Mandaat & Partners. Daarmee gaat de Rebo Groep zich volledig concentreren op de vastgoedactiviteiten.

Lees meer