HumbleBuildings B.V.


Adviseur

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
Nederland

+31 30 209 0995

Postbus 13054
3507 LB Utrecht
Nederland

www.humblebuildings.com

“Software gedreven inspecties & vastgoedadvies”

Wij ondersteunen vastgoed eigenaren en beheerders in de cyclus van ontwerp tot sloop met specialistische kennis, software en inspectiediensten. Met onze technische asset managementsoftware als leidraad, denken wij in detail mee in het realiseren van bouwplannen, het strategisch onderhouden van vastgoed en het maken van vervolgplannen als het huidige vastgoed niet meer voldoet. 

 

Met onze software is vastgoed data snel op orde en dat allemaal op één plek. En dat is belangrijk om bijvoorbeeld volledig te voldoen aan alle complexe wet- en regelgeving.

 

Onze technische due-diligence is essentieel voor het in kaart brengen van vastgoed. Als een van de grootste inspectie bureaus in Nederland op het gebied van NEN, BOEI en EPA zijn wij constant actief in deze markt, en brengen wij onze ervaring en slimmigheid naar onze klanten toe om onderhoud op de beste manier te organiseren.

 

Daarnaast adviseren wij vastgoed ondernemers met het waar maken van hun plannen. Wij leveren volledige adviestrajecten om de optimum capaciteit en waarde te bereiken voor projectontwikkeling, waar duurzaamheid centraal staat.

 

Professionals werkend voor deze organisatie

Lokhorst, G. (Gerard)
Chief Innovation Officer
Jacobs, R. (Rick)
Chief Executive Officer

Lammertink, E. (Edwin)
Chief Commercial Officer
Huisman, R.S.E. (Raoul)
Chief Information Officer

Lammers, R. (Robin)
Chief Financial Officer
N’Gouan, J.P. (Jean Pierre)
Chief Growth Officer