VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.


Ontwikkelaar

Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
Nederland

+31 38 303 3600

Postbus 756
8000 AT Zwolle
Nederland

www.vanwonen.com

info@vanwonen.com

VanWonen Vastgoedontwikkeling

Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is de VanWonen-missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin gemeenten en partners hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. En waarin klanten zich welkom voelen, positief worden verrast en hun klantreis beoordelen met een 9+. Werkend vanuit Zwolle, Utrecht, Den Haag, Groningen en Nijmegen, gestoeld op persoonlijke relaties en een krachtig netwerk, staat VanWonen voor een nieuwe stijl van ontwikkelen.

Laatste nieuws

2024: het jaar van de dalende rente

Belangrijke beslissers in het Nederlandse vastgoed delen hun meevallers van afgelopen jaar of vertellen wat er tegenviel.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 1, 26 januari 2024

Lees meer

Gemeente Rijswijk en VanWonen tekenen anterieure overeenkomst

Aan de Burgemeester Elsenlaan 329 in Rijswijk ontwikkelt VanWonen circa 600 appartementen en 4400 m² commerciële ruimte in het project UrbanParks.

Lees meer

46 veelal betaalbare woningen in De Tippe in Zwolle

Gebiedsontwikkelaar VanWonen heeft met Fijn Wonen een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de bouw van 46 betaalbare en energiezuinige koopwoningen in het project Fijneburen in De Tippe in Zwolle.

Lees meer

PROVADA VanWonen ontwikkelt in Nijmegen en Arnhem

Donderdag hebben gebiedsontwikkelaars VanWonen en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling op de Provada een samenwerkingsovereenkomst getekend met Janssen de Jong Bouw voor de realisatie van de groene en duurzame nieuwe wijk Homestead in Nijmegen. VanWonen heeft ook plannen in Arnhem.

Lees meer

B&w Zwolle stelt Gebiedsvisie Noorderkwartier vast

Zwolle is een stap verder met het Noorderkwartier, een nieuwe wijk tegen het centrum aan met 700 woningen.

Lees meer

PROVADA Eindhoven en VanWonen tekenen voor uitbreiding KnoopXL

De Eindhovense wethouder Stijn Steenbakkers en Alfred Bolks van gebiedsontwikkelaar VanWonen hebben woensdag op de Provada een intentieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van Vierlander.

Lees meer

Elf huurders voor nieuw winkelcentrum in Nijmegen

Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong, een samenwerking van gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen, heeft voor het gelijknamige nieuwe winkelcentrum in Nijmegen elf nieuwe overeenkomsten gesloten met een verscheidenheid aan huurders. De komst van deze winkeliers past volgens Hart van de Waalsprong in de ambitie om klanten een mix van lokale en landelijke formules te bieden.

Lees meer

Woonstede koopt veertig nieuwbouwappartementen in Ede

Ontwikkelingscombinatie Kernhem heeft 40 sociale huurappartementen in Ede ontwikkeld en verkocht aan woningcorporatie Woonstede.

Lees meer

Top-100 Beslissers 2023: Woningontwikkelaars

Nu komen gebiedsontwikkelaars als BPD, Amvest, AM, Heijmans, VolkerWessels en Vorm door hun aantallen opgeleverde woningen vooral voor bij woningontwikkelaars, maar maatschappelijk gezien hopen we dat ze de ruimte krijgen voor echt multifunctionele ontwikkelingen.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 1, 27 januari 2023

Lees meer

Beslissers in vastgoed: woningbouwopgave speerpunt in 2023

Belangrijke beslissers in het Nederlandse vastgoed delen hun meevallers van afgelopen jaar en vertellen wat er tegenviel.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 1, 27 januari 2023

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Bolks, A. (Alfred)
Algemeen Directeur
Venekamp-Brandt, M. (Miranda)
Directeur Marketing, Verkoop & Verhuur

Stam, C. (Chris)
Financieel Directeur
Jeurnink, M. (Mireille)
Directeur Vastgoedontwikkeling

Voorrips , J. (Jan)
Directeur Risicomanagement
Vergert, A. (André) ten
Directeur Acquisitie