VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.


Ontwikkelaar

Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
Nederland

+31 38 303 3600

https://www.vanwonen.com

info@vanwonen.com

VanWonen Vastgoedontwikkeling

VanWonen is dé ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Bij VanWonen staan klanten en de reis die zij afleggen bij het ontwikkelen, kopen, bouwen en huren van een woning centraal. Onze aanpak is gebouwd op aandacht. VanWonen is een onderscheidende speler op de markt. Zij willen woningen en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Naast de activiteiten op de koopmarkt ontwikkelen en verhuren zij ook huurwoningen. Dat doen ze vanuit een eigen Woningfonds. Ze spelen hiermee in op de groeiende behoefte in Nederland naar (middendure) huurwoningen.

Laatste nieuws

VanWonen start bouw 75 woningen in Nijmegen

Op woensdag 20 februari 2019 is de feestelijke start bouw van de 75 eengezinswoningen in Nieuwe Buurt Zuiderveld in Nijmegen, aan de noordkant van de Waalsprong.

Lees meer

Supermarktondernemer Hans Geveling naar Hart van de Waalsprong

Ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong (een samenwerking van AM en VanWonen) heeft een overeenkomst getekend met Hans Geveling voor de verhuur van twee supermarkten in het winkelcentrum Hart van de Waalsprong in Nijmegen.

Lees meer

Koop- én huurwoningen in het Oosterparkkwartier Groningen

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen is gestart met de bouw van 119 woningen aan de Florakade in het Groningse Oosterparkkwartier.

Lees meer

AM en VanWonen kopen de grond voor Hart van de Waalsprong

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VanWonen hebben van de gemeente Nijmegen de grond gekocht voor de ontwikkeling van de stadswijk Hart van de Waalsprong.

Lees meer

Monica Stekelenburg nieuwe ontwikkelingsmanager bij VanWonen

Monica Stekelenburg heeft een overstap gemaakt van Bouwinvest naar gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen.

Lees meer

Plan centrumgebied Hof van Holland in Nijmegen geselecteerd

De gemeente Nijmegen heeft realisatie van het centrumgebied Hof van Holland in de Waalsprong gegund aan AM (BAM Groep) en VanWonen.

Lees meer

Overeenkomst voor ontwikkeling deel Groningse Eemskanaalzone

Vastgoed- en gebiedsontwikkelaar VanWonen, VolkerWessels Vastgoed en de woningbouwcorporaties Lefier en Nijestee hebben met de gemeente Groningen een overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van een onderdeel van de Eemskanaalzone te Groningen.

Lees meer

PROVADA VanWonen sluit deal met Bouwinvest voor 136 woningen in drie steden

VanWonen en Bouwinvest hebben op de Provada een overeenkomst  getekend voor de koop van 136 nieuwbouwwoningen in vier projecten nabij de stadscentra van Groningen, Apeldoorn en Arnhem.

Lees meer

PROVADA VanWonen en Hesco ondertekenen overeenkomst Ebbingekwartier Groningen

In het Groningse Ebbingekwartier gaat VanWonen opnieuw een deel ontwikkelen: 32 woningen en commerciële ruimten op de hoek Boterdiep-Kolendrift; fase 9a. Tijdens de Provada werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door bouwer Ralf Holthuis, directeur Hesco Bouw, en Alfred Bolks, algemeen directeur VanWonen.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Bolks, A. (Alfred)
Algemeen Directeur
Venekamp-Brandt, M. (Miranda)
Directeur Marketing, Verkoop & Verhuur

Stam, C. (Chris)
Financieel directeur
Jeurnink, M. (Mireille)
Directeur Vastgoedontwikkeling