VanWonen Vastgoedontwikkeling B.V.


Ontwikkelaar

Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle
Nederland

+31 38 303 3600

Postbus 756
8000 AT Zwolle
Nederland

www.vanwonen.com

info@vanwonen.com

VanWonen Vastgoedontwikkeling

Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is de VanWonen-missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin gemeenten en partners hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. En waarin klanten zich welkom voelen, positief worden verrast en hun klantreis beoordelen met een 9+. Werkend vanuit Zwolle, Utrecht, Den Haag, Groningen en Nijmegen, gestoeld op persoonlijke relaties en een krachtig netwerk, staat VanWonen voor een nieuwe stijl van ontwikkelen.

Laatste nieuws

PROVADA Gemeente Zwolle en Vanwonen zetten handtekening voor 140 woningen

VanWonen heeft woensdag samen met de gemeente Zwolle op vastgoedbeurs Provada een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de uitwerking van het ruimtelijk ontwikkelplan voor project Bolster aan de Nieuwe Veerallee in Zwolle.

Lees meer

PROVADA Gemeente Meppel en VanWonen tekenen voor ‘De Tuinkamer’

Het college van B&W van Meppel en gebiedsontwikkelaar VanWonen hebben tijdens de PROVADA overeenstemming bereikt over het plan ‘De Tuinkamer’, een project waar 102 woningen komen.

Lees meer

Start bouw van 77 woningen in Homestead in Nijmegen-Noord

Donderdagmiddag heeft de Nijmeegse wethouder Noël Vergunst het startsein gegeven voor de bouw van wijk Homestead in in het gebied De Dijkzone van de Waalsprong in Nijmegen-Noord.

Lees meer

Huurwoningen en winkelruimte aangekocht in de Waalsprong Nijmegen

Woningcorporatie Portaal en Hans Geveling Vastgoed hebben respectievelijk woningen en commerciële ruimte aangekocht in de Nijmeegse wijk benoorden de Waal de Waalsprong.

Lees meer

Diane Wigtman en Jaap Zehenpfenning naar gebiedsontwikkelaar VanWonen

Diane Wigtman is deze maand begonnen als projectontwikkelaar bij VanWonen.  Op 1 mei start Jaap Zehenpfenning als Verkoopmanager.

Lees meer

VanWonen verkoopt horecaplint in Hengelo

Gebiedsontwikkelaar VanWonen heeft de horecaplint Lange Wemen van 720 m² in Hengelo verkocht aan horecaondernemer George ten Brummelhuis.

Lees meer

2024: het jaar van de dalende rente

Belangrijke beslissers in het Nederlandse vastgoed delen hun meevallers van afgelopen jaar of vertellen wat er tegenviel.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 1, 26 januari 2024

Lees meer

Gemeente Rijswijk en VanWonen tekenen anterieure overeenkomst

Aan de Burgemeester Elsenlaan 329 in Rijswijk ontwikkelt VanWonen circa 600 appartementen en 4400 m² commerciële ruimte in het project UrbanParks.

Lees meer

46 veelal betaalbare woningen in De Tippe in Zwolle

Gebiedsontwikkelaar VanWonen heeft met Fijn Wonen een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de bouw van 46 betaalbare en energiezuinige koopwoningen in het project Fijneburen in De Tippe in Zwolle.

Lees meer

PROVADA VanWonen ontwikkelt in Nijmegen en Arnhem

Donderdag hebben gebiedsontwikkelaars VanWonen en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling op de Provada een samenwerkingsovereenkomst getekend met Janssen de Jong Bouw voor de realisatie van de groene en duurzame nieuwe wijk Homestead in Nijmegen. VanWonen heeft ook plannen in Arnhem.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Bolks, A. (Alfred)
Algemeen Directeur
Venekamp-Brandt, M. (Miranda)
Directeur Marketing, Verkoop & Verhuur

Stam, C. (Chris)
Financieel Directeur
Jeurnink, M. (Mireille)
Directeur Vastgoedontwikkeling

Voorrips , J. (Jan)
Directeur Risicomanagement
Vergert, A. (André) ten
Directeur Acquisitie