Timpaan


Ontwikkelaar

Polarisavenue 132
2132 JX Hoofddorp
Nederland

+31 23 200 1600

Postbus 3097
2130 KB Hoofddorp
Nederland

WWW.TIMPAAN.NL

info@timpaan.nl

De woningbehoefte in West- en Midden – Nederland is groot, zowel onder starters, gezinnen, kleine huishoudens, ouderen als zorgbehoevenden. Timpaan ontwikkelt eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten die voldoen aan die behoefte. In kernen, dorpen en stedelijke wijken.

Of het nou gaat om een betaalbare Smartwoning of gebiedsontwikkeling op maat; Timpaan biedt creatieve oplossingen voor complexe woonvraagstukken. Onze missie daarbij is om hoogwaardig wonen voor ieder mens mogelijk te maken.

Timpaan is niet zomaar een ontwikkelaar. Onze rendementen komen niet terecht bij aandeelhouders maar vloeien terug in een stichting. Deze stichting investeert in maatschappelijke projecten waar grote behoefte aan bestaat maar die soms moeilijk te financieren zijn. Daarnaast investeren wij in meer woonkwaliteit in onze projecten. Zo werken we al vele jaren en daar zijn we trots op.

Wij noemen dit: ontwikkelen met aandacht. Oprechte aandacht voor de samenleving, de eindgebruiker, onze klant, onze partners en de omgeving waarin we werken. Daar doen we het voor.

Laatste nieuws

BAM en Timpaan leveren energieneutrale woningen op in Lisse

Timpaan en BAM Wonen hebben zestig energieneutrale woningen opgeleverd in Nieuw Meerzicht in Lisse.

Lees meer

Timpaan en Ontwikkeladviseur ontwikkelen in Zaandam

Timpaan en Ontwikkeladviseur hebben met Thunnissen de bouwteamovereenkomst voor 163 woningen naast station Kogerveld in Zaandam getekend.

Lees meer

Bouw Meiboom in Zaandam van start

In september start de bouw van deelfase Meiboom van gebiedsontwikkeling Oostzijderpark in Zaandam.

Lees meer

Timpaan en Padua willen woningen bouwen in De Zilk

Projectontwikkelaar Timpaan en woningstichting Sint Antonius van Padua onderzoeken de mogelijkheden voor woningbouwontwikkeling rond de Heilig Hart van Jezuskerk in De Zilk.

Lees meer

73 appartementen in Oostzijderpark in Zaandam

Deze week hebben projectontwikkelaar Oostzijderpark BV (een samenwerking tussen Timpaan en Ontwikkeladviseur) en Heddes Bouw & Ontwikkeling de realisatieovereenkomst getekend voor Blok F van gebiedsontwikkeling Oostzijderpark in Zaandam.

Lees meer

De Veense Poort te Veenendaal: 160 woningen opgeleverd

Op 1 juli ontvingen de nieuwe bewoners de symbolische eerste sleutel van een woning in nieuwbouwontwikkeling De Veense Poort vlakbij de Rondweg-West te Veendendaal.

Lees meer

Timpaan-Heembouw realiseren 179 woningen in Vlaardingen

De combinatie Timpaan en Heembouw hebben de aanbesteding gewonnen die de gemeente Vlaardingen heeft uitgeschreven voor de locatie in Westwijk aan de Frank van Borselenstraat.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Jong, I.K.L. (Ingeborg) de
Algemeen directeur en uitvoerend bestuurder
Noordeloos, J.P. (John)
Adjunct-directeur

Kamerbeek, O. (Oscar)
Commercieel manager
Coninck, L.C. (Laurens) De
Manager ontwikkeling

Reijnders, R. (Ramon)
Manager ontwikkeling