Timpaan


Ontwikkelaar

Polarisavenue 132
2132 JX Hoofddorp
Nederland

+31 23 200 1600

Postbus 3097
2130 KB Hoofddorp
Nederland

WWW.TIMPAAN.NL

info@timpaan.nl

Wonen is een van de belangrijkste maatschappelijke opgaven van deze tijd. Het tekort aan woningen is groot, in het bijzonder betaalbare koopwoningen. Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten in middelgrote gemeenten en stedelijke omgevingen. Wij willen betaalbaar wonen bereikbaar maken voor iedereen. Iedereen verdient een (t)huis. Daarbij hebben we speciale aandacht voor middeninkomens en doelgroepen als starters, senioren en zorgbehoevenden.

Voor Timpaan gaat wonen over meer dan de woning alleen. We investeren veel in een aantrekkelijke en gezonde woonomgeving. We maken ons sterk voor woonwijken die efficiënt omgaan met materiaalstromen en duurzaam zijn binnen de natuurlijke grenzen van de aarde. Daarnaast kijken we naar een gebied vanuit de behoefte van toekomstige bewoners. Op basis van gevoel en ervaring, e´n onderbouwd door studies en in samenwerking met de juiste partners. Met creatieve concepten en sterke architectuur willen we de samenhang en communities in de wijk versterken en een aangenaam decor voor het leven creëren.

Timpaan is dertig jaar geleden ontstaan vanuit een woningcorporatie. We omarmen ons DNA als maatschappelijk betrokken organisatie. Timpaan is een stichting. Winst gaat niet naar aandeelhouders maar is een middel om te investeren in onze projecten en idealen. Om bijzondere kwaliteit toe te voegen aan een gebied, maar ook om betaalbaar wonen mogelijk te maken. Naast dat Timpaan betaalbare koopwoningen ontwikkelt, beschikken we over een fonds voor betaalbare middenhuurwoningen.

Timpaan is een compacte organisatie van professionals in vastgoed- en gebiedsontwikkeling, opererend vanuit Hoofddorp. Solide en toekomstgericht, met een scherp oog voor de maatschappelijke opgave die er ligt. Samen met onze partners, met wie we vaak al jarenlang samenwerken. Open en aanspreekbaar. Oprechte aandacht voor de samenleving, de bewoners en de omgeving waarin we werken. Zo maken we het mogelijk.

 

Laatste nieuws

Gemeente Nieuwkoop, Timpaan en Latei realiseren 71 woningen

De gemeente Nieuwkoop en vastgoedontwikkelaars Timpaan en Latei hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van 71 woningen, verdeeld over twee locaties.

Lees meer

Gemeente Lisse en Timpaan tekenen overeenkomst Vuursteeglaan-Zuid

De gemeente Lisse en projectontwikkelaar Timpaan hebben overeenstemming bereikt over de bouw van 82 woningen.

Lees meer

Timpaan versterkt team

Sharwin Mahadewsing en Tom Petiet gaan aan de slag bij vastgoed- en gebiedsontwikkelaar Timpaan uit Hoofddorp.

Lees meer

Start bouw Binnenrijk in Ridderkerk

De bouw van het woningbouwproject Binnenrijk in Ridderkerk is van start gegaan.

Lees meer

Green verwerft 56 duurzame woningen in Zaandam

Green Real Estate heeft de aankoop afgerond van in totaal 56 duurzame woningen in nieuwbouwproject Oostzijderpark in Zaandam.

Lees meer

Parteon koopt 64 woningen in Zaandam

Parteon heeft een overeenkomst getekend voor de aankoop van 64 sociale huurappartementen in Zaandam.

Lees meer

171 nieuwbouwwoningen bij station Kogerveld in Zaandam

De ontwikkelcombinatie Timpaan en Ontwikkeladviseur heeft met Thunissen een overeenkomst afgesloten voor de bouw van 171 woningen naast station Kogerveld in Zaandam. De bouw start nog dit jaar.

Lees meer

Oude gasfabriekterrein in Krommenie op de schop

Gemeente Zaanstad en VOF Horizon Ontwikkeling tekenen de koop-ontwikkelovereenkomst voor het oude gasfabriekterrein in Krommenie.

Lees meer

Park Overteylingen in Sassenheim opgeleverd

Timpaan en Van Rhijn Bouw zijn begonnen met de oplevering van 136 woningen in Park Overteylingen in Sassenheim.

Lees meer

Nieuwe woningen in Hensbroek

Timpaan en de gemeente Koggenland hebben getekend voor 46 woningen in Hensbroek.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Jong, I.K.L. (Ingeborg) de
Algemeen directeur en uitvoerend bestuurder
Noordeloos, J.P. (John)
Adjunct-directeur

Coninck, L.C. (Laurens) De
Manager ontwikkeling
Reijnders, R. (Ramon)
Manager ontwikkeling