Timpaan


Ontwikkelaar

Polarisavenue 132
2132 JX Hoofddorp
Nederland

+31 23 200 1600

Postbus 3097
2130 KB Hoofddorp
Nederland

WWW.TIMPAAN.NL

info@timpaan.nl

Wonen is een van de belangrijkste maatschappelijke opgaven van deze tijd. Het tekort aan woningen is groot, in het bijzonder betaalbare koopwoningen. Als maatschappelijk betrokken gebiedsontwikkelaar richt Timpaan zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten in middelgrote gemeenten en stedelijke omgevingen. Wij willen betaalbaar wonen bereikbaar maken voor iedereen. Iedereen verdient een (t)huis. Daarbij hebben we speciale aandacht voor middeninkomens en doelgroepen als starters, senioren en zorgbehoevenden.

Voor Timpaan gaat wonen over meer dan de woning alleen. We investeren veel in een aantrekkelijke en gezonde woonomgeving. We maken ons sterk voor woonwijken die efficiënt omgaan met materiaalstromen en duurzaam zijn binnen de natuurlijke grenzen van de aarde. Daarnaast kijken we naar een gebied vanuit de behoefte van toekomstige bewoners. Op basis van gevoel en ervaring, e´n onderbouwd door studies en in samenwerking met de juiste partners. Met creatieve concepten en sterke architectuur willen we de samenhang en communities in de wijk versterken en een aangenaam decor voor het leven creëren.

Timpaan is dertig jaar geleden ontstaan vanuit een woningcorporatie. We omarmen ons DNA als maatschappelijk betrokken organisatie. Timpaan is een stichting. Winst gaat niet naar aandeelhouders maar is een middel om te investeren in onze projecten en idealen. Om bijzondere kwaliteit toe te voegen aan een gebied, maar ook om betaalbaar wonen mogelijk te maken. Naast dat Timpaan betaalbare koopwoningen ontwikkelt, beschikken we over een fonds voor betaalbare middenhuurwoningen.

Timpaan is een compacte organisatie van professionals in vastgoed- en gebiedsontwikkeling, opererend vanuit Hoofddorp. Solide en toekomstgericht, met een scherp oog voor de maatschappelijke opgave die er ligt. Samen met onze partners, met wie we vaak al jarenlang samenwerken. Open en aanspreekbaar. Oprechte aandacht voor de samenleving, de bewoners en de omgeving waarin we werken. Zo maken we het mogelijk.

 

Laatste nieuws

Oude gasfabriekterrein in Krommenie op de schop

Gemeente Zaanstad en VOF Horizon Ontwikkeling tekenen de koop-ontwikkelovereenkomst voor het oude gasfabriekterrein in Krommenie.

Lees meer

Park Overteylingen in Sassenheim opgeleverd

Timpaan en Van Rhijn Bouw zijn begonnen met de oplevering van 136 woningen in Park Overteylingen in Sassenheim.

Lees meer

Nieuwe woningen in Hensbroek

Timpaan en de gemeente Koggenland hebben getekend voor 46 woningen in Hensbroek.

Lees meer

Timpaan, Bot Bouw en Belle-Vue Wonen bundelen krachten

Timpaan, Bot Bouw en Belle-Vue Wonen bundelen hun krachten door het oprichten van VOF Ontwikkelcombinatie Heerhugowaard.

Lees meer

PROVADA Timpaan innoveert met houtbouw in Noord-Scharwoude

Timpaan zet de volgende stap in duurzaam ontwikkelen. Woningproject De Koolvlinder in Noord-Scharwoude wordt in houtbouw uitgevoerd. De bouw is in handen van aannemer Henselmans.

Lees meer

BAM en Timpaan leveren energieneutrale woningen op in Lisse

Timpaan en BAM Wonen hebben zestig energieneutrale woningen opgeleverd in Nieuw Meerzicht in Lisse.

Lees meer

Timpaan en Ontwikkeladviseur ontwikkelen in Zaandam

Timpaan en Ontwikkeladviseur hebben met Thunnissen de bouwteamovereenkomst voor 163 woningen naast station Kogerveld in Zaandam getekend.

Lees meer

Bouw Meiboom in Zaandam van start

In september start de bouw van deelfase Meiboom van gebiedsontwikkeling Oostzijderpark in Zaandam.

Lees meer

Timpaan en Padua willen woningen bouwen in De Zilk

Projectontwikkelaar Timpaan en woningstichting Sint Antonius van Padua onderzoeken de mogelijkheden voor woningbouwontwikkeling rond de Heilig Hart van Jezuskerk in De Zilk.

Lees meer

73 appartementen in Oostzijderpark in Zaandam

Deze week hebben projectontwikkelaar Oostzijderpark BV (een samenwerking tussen Timpaan en Ontwikkeladviseur) en Heddes Bouw & Ontwikkeling de realisatieovereenkomst getekend voor Blok F van gebiedsontwikkeling Oostzijderpark in Zaandam.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Jong, I.K.L. (Ingeborg) de
Algemeen directeur en uitvoerend bestuurder
Noordeloos, J.P. (John)
Adjunct-directeur

Kamerbeek, O. (Oscar)
Commercieel manager
Coninck, L.C. (Laurens) De
Manager ontwikkeling

Reijnders, R. (Ramon)
Manager ontwikkeling