FRIS


Dienstverlener

Atlas ArenA- Gebouw Amerika
Hoogoorddreef 15
1101 BA Amsterdam
Nederland

+31 20 301 7700

Atlas ArenA- Gebouw Amerika
Hoogoorddreef 15
1101 BA Amsterdam
Nederland

www.fris.nl

info@fris.nl

FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als makelaar in de regio Groot-Amsterdam. We zijn klantgericht, de ontzorgende partner en het aanspreekpunt voor nationale en internationale partijen bij het beheren, bemiddelen en (her)ontwikkelen van hun objecten, inclusief het faciliteren van het optimaal mogelijke rendement. Als full service vastgoed dienstverlener zijn wij actief vanaf initiatief tot en met implementatie en uitvoering van vastgoedprojecten. Door onze brede organisatie overzien wij de hele vastgoedcyclus. FRIS is niet alleen een begrip voor vastgoedbeleggers, maar ook voor tienduizenden particulieren en bedrijven dankzij onze totale dienstverlening als ontzorgend makelaar, beheerder en verzekeringstussenpersoon. Excellent opereren, een respectvolle klantenservice en marketinginnovaties vormen de succesfactoren van de werkwijze, groei en cultuur bij FRIS. We garanderen dat elke klant - particulier of professional - een optimale service en ontzorging beleeft. Met bijna 90 medewerkers staat FRIS garant voor persoonlijk contact, flexibiliteit, professionaliteit en daadkracht.

In 2017 is FRIS een samenwerking gestart met de Deutsche Immobilien-Partner (DIP). Deze samenwerking stelt FRIS in staat om internationale investeerders en financieringsinstellingen toegang te bieden tot zowel de Nederlandse als de Duitse vastgoedmarkten. In 2019 is FRIS lid geworden van CORFAC International. FRIS breidt door het lidmaatschap haar kennis en netwerk verder uit naar Noorden Zuid-Amerika, Europa en Azië. Omgekeerd breidt CORFAC International haar kennis en netwerk uit naar Nederland. Met het lidmaatschap speelt FRIS in op de globalisering van de vastgoedmarkt.

Laatste nieuws

Vastgoedteams bouwen levensgrote kettingreactie tijdens Build to Connect

Stichting HomePlan organiseert samen met Provada op 15 september de eerste editie van het evenement Build to Connect in Amersfoort.

Lees meer

‘In Amsterdam genoeg markt voor kleinere metrages’

De trend in de markt is dat de kantorenopname lager is geworden en beleggers aanzienlijk terughoudender. Tijd om kenners van het vastgoed in Amsterdam, de belangrijkste Nederlandse submarkt, te vragen naar hun kijk op het commercieel vastgoed.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 5, 19 mei 2023

Lees meer

Fris en Gorthuis richten bureau voor werving en selectie op

Hans Peter Fris, managing director Fris, en Jeroen Gorthuis, HR-manager Fris, slaan de handen ineen en startten een nieuw bureau: Fris Werving & Selectie.

Lees meer

FRIS Taxaties krijgt versterking

Martijn Grootveld is per 1 oktober gestart bij FRIS Taxaties. Het taxatieteam van FRIS breidt zich opnieuw uit om aan de toenemende vraag naar vastgoedtaxaties te kunnen voldoen.

Lees meer

Snapdragon koopt kantoorpand op Cruquiuswerf

De Amsterdamse projectontwikkelaar en belegger Midvast heeft een kantoorpand in Amsterdam verkocht aan investeerder Snapdragon.

Lees meer

PROVADA Merchandise-lijn voor stichting Fris Voor Kinderen

Op de Provada werd voor Stichting Fris Voor Kinderen een nieuw concept gelanceerd: een merchandise-lijn met een knipoog naar de vastgoedwereld.

Lees meer

Stichting Fris maakt Ibiza-tuin voor kinderen in nood

Stichting Fris heeft kinderen die in een moeilijke situatie verkeren op vakantie gestuurd in Frankrijk. In de tussentijd werd hun tuin grondig aangepakt door de Stichting.

Lees meer

Nova Capital koopt winkelcentrum De Opgang in Amsterdam

Nova Capital heeft voor zijn nieuwe vastgoedfonds De Opgang cv  het winkelcentrum De Opgang aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord gekocht van Investore Prime Retail.

Lees meer

Academica Group huurt aan de Weteringschans in Amsterdam

Academica University of Applied Sciences van de Academica Group heeft de Weteringschans 28 gekozen als nieuw hoofdkantoor in Amsterdam.

Lees meer

Fris bruist na bijna 100 jaar nog van de ideeën

Makelaarskantoor Fris heeft in de afgelopen kwarteeuw een enorme groei doorgemaakt onder leiding van Hans Peter Fris en blijft zich aanpassen aan de veranderende vastgoedmarkt.

Door Wabe van Enk
Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 12, 18 december 2020

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Fris, H.P. (Hans Peter)
Managing Director FRIS
Poelmann, M. (Marc)
Managing Director FRIS Investment Care

Sijtsma, E. (Emiel )
Managing Director FRIS Vastgoed Management
Haagsma, R. (Robert)
Directeur FRIS Woningmakelaars

Kampen, M. (Marc ) van
Manager FRIS Bedrijfsmakelaars
Driessen, J. (Jill)
Manager Taxaties