FRIS


Dienstverlener

Atlas ArenA- Gebouw Amerika
Hoogoorddreef 15
1101 BA Amsterdam
Nederland

+31 20 301 7700

Atlas ArenA- Gebouw Amerika
Hoogoorddreef 15
1101 BA Amsterdam
Nederland

www.fris.nl

info@fris.nl

FRIS is sinds 1923 uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige beheerders voor vastgoed in Nederland en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als makelaar in Metropoolregio Amsterdam. Als full service vastgoed dienstverlener zijn wij actief vanaf initiatief tot en met implementatie en uitvoering van vastgoedprojecten. FRIS is niet alleen een begrip voor vastgoedbeleggers, maar ook voor tienduizenden particulieren en bedrijven dankzij onze totale dienstverlening als ontzorgend makelaar, beheerder en verzekeringstussenpersoon. Excellent opereren, een respectvolle klantenservice en marketinginnovaties vormen de succesfactoren van de werkwijze, groei en cultuur bij FRIS. We garanderen dat elke klant – particulier of professional – een optimale service en ontzorging beleeft. Met bijna 90 medewerkers staat FRIS garant voor persoonlijk contact, flexibiliteit, professionaliteit en daadkracht.

In 2017 is FRIS een samenwerking gestart met de Deutsche Immobilien-Partner (DIP). Deze samenwerking stelt FRIS in staat om internationale investeerders en financieringsinstellingen toegang te bieden tot zowel de Nederlandse als de Duitse vastgoedmarkten.

Sinds 2019 is FRIS lid van CORFAC International. Door dit lidmaatschap breidt FRIS haar kennis en netwerk verder uit naar Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië, waar CORFAC haar kennis en netwerk uitbreidt in Nederland. Zo spelen we in op de globalisering van de vastgoedmarkt.

Laatste nieuws

Nieuwe overzichten vastgoedadviseurs

In het maartnummer van PropertyNL presenteerden we overzichten van internationale en regionale vastgoedadviseurs en sectorspecialisten met kantoren in Nederland. Na publicatie is nog een substantieel aantal opgaves van vastgoedadviseurs binnengekomen en haalden we nieuwe informatie uit onze service module. Resultaat: nieuwe overzichten. 

Lees meer

Particuliere beleggers kopen woningcomplex in het stadshart van Zoetermeer

Een groep particuliere beleggers heeft het woningcomplex aan Oostwaarts 1-7 in Zoetermeer overgenomen van R3Fund Development.

Lees meer

PropertyNL Top Adviseurs 2024: Woningsegment drukt stempel op top-40 beleggingsadviseurs

Het beleggingsvolume is in 2023 met 52% ingezakt tot net boven de € 10 mrd; kantoren en zorgvastgoed geven zelfs 60% of meer prijs. Het segment woningen blijft relatief stevig overeind; dat is ook terug te zien aan de prominente plaats van woningspecialist Capital Value.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 3, 22 maart 2024

Lees meer

PropertyNL Top Adviseurs 2024: Specialisten domineren winkelmarkt

In de voorzichtig opkrabbelende markt voor winkel- en horecaruimte zetten de retailspecialisten de toon: ze maken de volledige top-3 uit. Cushman & Wakefield, vijf jaar terug nog markleider in dit segment, moet het nu doen met de zevende plaats.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 3, 22 maart 2024

Lees meer

Vastgoedteams bouwen levensgrote kettingreactie tijdens Build to Connect

Stichting HomePlan organiseert samen met Provada op 15 september de eerste editie van het evenement Build to Connect in Amersfoort.

Lees meer

‘In Amsterdam genoeg markt voor kleinere metrages’

De trend in de markt is dat de kantorenopname lager is geworden en beleggers aanzienlijk terughoudender. Tijd om kenners van het vastgoed in Amsterdam, de belangrijkste Nederlandse submarkt, te vragen naar hun kijk op het commercieel vastgoed.

Gepubliceerd in PropertyNL Magazine nr. 5, 19 mei 2023

Lees meer

Fris en Gorthuis richten bureau voor werving en selectie op

Hans Peter Fris, managing director Fris, en Jeroen Gorthuis, HR-manager Fris, slaan de handen ineen en startten een nieuw bureau: Fris Werving & Selectie.

Lees meer

FRIS Taxaties krijgt versterking

Martijn Grootveld is per 1 oktober gestart bij FRIS Taxaties. Het taxatieteam van FRIS breidt zich opnieuw uit om aan de toenemende vraag naar vastgoedtaxaties te kunnen voldoen.

Lees meer

Snapdragon koopt kantoorpand op Cruquiuswerf

De Amsterdamse projectontwikkelaar en belegger Midvast heeft een kantoorpand in Amsterdam verkocht aan investeerder Snapdragon.

Lees meer

PROVADA Merchandise-lijn voor stichting Fris Voor Kinderen

Op de Provada werd voor Stichting Fris Voor Kinderen een nieuw concept gelanceerd: een merchandise-lijn met een knipoog naar de vastgoedwereld.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Fris, H.P. (Hans Peter)
Managing Director FRIS
Poelmann, M. (Marc)
Managing Director FRIS Investment Care

Sijtsma, E. (Emiel )
Managing Director FRIS Vastgoed Management
Haagsma, R. (Robert)
Directeur FRIS Woningmakelaars

Kampen, M. (Marc ) van
Manager FRIS Bedrijfsmakelaars
Driessen, J. (Jill)
Manager Taxaties