Staedion


Woningcorporaties

Koningin Julianaplein 2
2595 AA 's-Gravenhage
Nederland

+31 70 376 7700

Postbus 40406
2504 LK 's-Gravenhage
Nederland

www.staedion.nl

info@staedion.nl

Staedion

Samen thuis
Met ons maatschappelijk hart dragen wij bij aan het geluk en de gezondheid van onze huurders door het bieden van een veilig en betaalbaar thuis. Want wonen gaat over mensen. Wij verhuren 45.000 woningen, winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen in de regio Haaglanden. Samen met onze huurders en partners werken wij aan een prettige woonomgeving. Wij gaan voortvarend door met het renoveren en verduurzamen van onze woningen en maken ons sterk voor het bouwen van maar liefst 7.500 nieuwe woningen in de komende jaren. Samen thuis, voor nu en later.

Onze missie
Een veilig en betaalbaar thuis is randvoorwaarde voor het geluk en de gezondheid van onze huurders. Daar zijn al onze inspanningen op gericht. Onze missie is: passende woningen verhuren, aan mensen die niet zelf in hun huisvesting kunnen voorzien, in wijken waar het prettig wonen en samenleven is. 

Onze visie
Door het vergroten van de veerkracht van wijken, de leefbaarheid en het woningaanbod, werken we aan de maatschappelijke opgave van Den Haag en omgeving. Dit doen we samen met huurders, buurtbewoners en samenwerkingspartners. Daarbij tonen we durf en ambitie.

Laatste nieuws

Bouw 130 meter hoge Haagse woontoren van start

De realisatie van nieuwbouwproject The Blox in de Haagse Binckhorst is officieel gestart.

Lees meer

Alleen labels A tot C in Mariahoeve Den Haag

De afgelopen jaren renoveerde en verduurzaamde Staedion ruim 1.700 woningen in Mariahoeve. Met de start van de werkzaamheden in het het Denenburg, is dit het laatste complex in Mariahoeve dat Staedion aanpakt

Lees meer

Staedion experimenteert met friendsconcept voor senioren

De Haagse woningcorporatie Staedion gaat bij wijze van proef een sociale huurwoning in één van haar complexen aan 65+'ers aanbieden via het friendsconcept. 

Lees meer

PROVADA Partijen tekenen voor 130 meter hoge woontoren The Blox in Den Haag

Bouwende ontwikkelaar VORM en woningcorporatie Staedion hebben een turnkey-overeenkomst getekend op de vastgoedbeurs Provada voor de ontwikkeling en realisatie van The Blox in de Binckhorst in Den Haag.

Lees meer

Woontoren Nova op het Maanplein in Den Haag opgeleverd

Een feestelijk moment: Borghese en COD hebben de woontoren Nova in Den Haag opgeleverd aan AEW.

Lees meer

Deel koopwoningen in KIEM in Pijnacker wordt sociale huur

Het aanbod sociale huurwoningen in woonwijk De Scheg in Pijnacker wordt uitgebreid van 72 naar 100.

Lees meer

Staedion koopt ruim 600 woningen van Omnia Wonen

Ruim 600 huurders in de gemeente Den Haag krijgen vanaf 28 december 2023 een nieuwe verhuurder. Woningcorporatie Staedion neemt dan 607 woningen, 2 bedrijfspanden en 7 parkeerplaatsen in Den Haag over van Omnia Wonen.

Lees meer

Staedion levert 72 woningen en winkels op in Den Haag

In de Betje Wolffstraat in Den Haag heeft Van Wijnen Stolwijk voor Staedion 50 sociale huurwoningen, 22 middenhuurwoningen en 7 bedrijfsruimtes voor Staedion gebouwd.

Lees meer

Staedion verwerft 300 sociale huurwoningen in de Binckhorst in Den Haag

Nu Projectontwikkeling en Stebru hebben 300 sociale huurwoningen in de Binckhorst in Den Haag opgeleverd aan woningcorporatie Staedion.

Lees meer

Binnenstedelijke vernieuwing in Den Haag Zuidwest van start

Een van de grootste binnenstedelijke vernieuwingen van Nederland, Dreven, Gaarden en Zichten in Den Haag Zuidwest, is van start gegaan.

Lees meer

Professionals werkend voor deze organisatie

Herk, G.J. (Gijsbert) van
Bestuursvoorzitter
Boidin, D. (Dré)
Directeur Onderhoud & Vastgoed