VanWonenVanWonen is dé gebieds- en vastgoedontwikkelaar uit Noord- en Oost Nederland. Bij VanWonen staat de klant centraal en de reis die hij aflegt bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning. Deze onderscheidende aanpak is gebouwd op aandacht: ‘de nieuwe stijl VanWonen’. VanWonen is een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar die niet gelieerd is aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk.
De VanWonen mensen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief, maar ook gedreven en betrokken. Teamplayers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende duurzame projecten en gebieden.

VanWonen in vier beloften

Altijd welkom
Dat is het gevoel dat we al onze relaties in elk contact willen geven. Net zo warm en betrokken zoals je thuis met elkaar om gaat.
Ontwikkelen van binnenuit
Alle ideeën toetsen we bij onze klanten en nemen dit mee in het ontwikkelproces. Zo willen we bijdragen aan het creëren van een thuis.
Geen kopers maar klanten
Met kopers doe je een transactie, met klanten bouw je aan een relatie. Wij geloven in de kracht van aandacht en participatie, waardoor langdurige relaties ontstaan.
Van A tot Z betrokken
De adviseur met wie de klant dromen en wensen bespreekt, is ook de adviseur waarmee hij het contract sluit.VanWonen

Willemsvaart 21
8019 AB Zwolle

Postbus 756
8000 AT Zwolle

T +31 38 303 36 00
www.vanwonen.com


Alfred Bolks
Algemeen directeur


Chris Stam
Financieel directeur


Miranda
Venekamp-Brandt

Manager
Marketing & Sales


Mireille Jeurnink
Manager
Vastgoedontwikkeling