Airport City Haarlemmermeer

dé beste keus voor ondernemers

Haarlemmermeer is onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam en ligt in het hart van de Randstad. Met luchthaven Schiphol op haar grondgebied, de uitstekende bereikbaarheid en diverse grote steden in de nabijheid biedt gemeente Haarlemmermeer een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor bedrijven. Sinds de drooglegging in 1852 is zij getransformeerd tot een plek voor nieuwe idee├źn, duurzame innovatieve bedrijvigheid en bijzondere woonmilieus. Haarlemmermeer kent een optimale balans tussen wonen, werken en leven.

Optimaal vestigingsklimaat
Airport City Haarlemmermeer heeft een internationaal karakter. Ruim 600 buitenlandse bedrijven hebben hun weg naar de gemeente inmiddels gevonden. De balans tussen lokaal/ regionaal ondernemerschap en (inter-)nationale bedrijven is zeer goed. Kenmerkend zijn de kwalitatief hoogwaardige werklocaties, de goede bereikbaarheid via water-, spoor-, snel- en luchtweg en hoogopgeleide mensen; ze hebben een aanzuigende werking op het bedrijfsleven. Ondernemers vestigen zich hier dan ook graag.

Team marketing en acquisitie
In Airport City Haarlemmermeer staat het team marketing en acquisitie voor u klaar. Zij zijn het aanspreekpunt en het zakelijke loket voor gevestigde en nieuwe bedrijven in de gemeente.


Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer
Raadhuisplein 1
2132 TZ Hoofddorp
Postbus 250
2130 AG Hoofddorp

T 0900 1852
marketing@haarlemmermeer.nl
www.investinamsterdam.com/airport-city


Mustafa Tanriverdi
Directeur Marketing
& Acquisitie


Jeroen van der Ven
Senior Manager Marketing
& Acquisitie