Group Hugo Ceusters-SCMS /
Devimo Consult

GROUP HUGO CEUSTERS-SCMS (HCS) - in 2013 ontstaan uit een fusie tussen Hugo Ceusters (HC) en Shopping Center Management Services (SCMS) - is één van de grootste onafhankelijke spelers in het Belgisch commercieel vastgoed. HCS opereert vanuit twee afdelingen die onafhankelijk van elkaar werken:

Hugo CeustersHUGO CEUSTERS, opgericht in 1943, is gespecialiseerd in vastgoedmakelaardij (kantoren, detailhandel, industrie en logistiek) en investeringsadvies, zowel nationaal als internationaal. Onze research afdeling richt zich op het verkrijgen van inzichten in de commerciële vastgoedsector.

SCMS-CeustersSCMS-CEUSTERS, opgericht in 1991 met als doel tegemoet te komen aan de behoeften van de markt op het gebied van shopping center beheer, is nu gespecialiseerd in algemeen vastgoed- en portfoliobeheer, facility management, projectmanagement, winkelcentrumbeheer, retail park beheer en due diligences. Onze vastgoedportefeuille behelst vandaag meer dan 1,6 miljoen m², inclusief kantoren, magazijnen, retail parken en winkelcentra, en blijft het vertrouwen winnen van grote internationale klanten.

Devimo ConsultDEVIMO CONSULT, overgenomen in 2017, functioneert autonoom en beheert een uitgebreide portefeuille retailvastgoed (winkelcentra, retail parken, kantoren en winkels) in België, Luxemburg en Nederland.GROUP HUGO CEUSTERS-SCMS Uitbreidingstraat 72/2
2600 Antwerpen


T +32 3 231 88 76
info@ceusters.be
www.ceusters.be


Ingrid Ceusters-Luyten
Executive PresidentAxel Ceusters
COO | Group Hugo Ceusters-SCMS


Philippe Van den Broeck
COO | Group Hugo Ceusters-SCMS


Jan Bergé
COO
Devimo Consult

Group Hugo Ceusters-SCMS

Devimo Consult